Nadat mijn vriend Everhard en ik vorig jaar ons nieuwe huis, met de perfecte keuken om bakworkshops te kunnen geven, hadden gevonden, nam ik contact op met Bakkerijwereld. Ik ontmoete Jan van Bakkerijwereld in 2019 op de Cake & Bake Experience beurs. Ik stond destijds op die beurs om reclame te maken voor mijn toen net gelanceerde website.
Terwijl Everhard en ik al midden in de verhuizing naar ons nieuwe huis zaten, lieten we alle dozen even achter ons en namen de trein naar Bakkerijwereld in Ede om onze nieuwe keukeninrichting te bespreken.
Na heel veel ideeën uitwisselen, overleggen, passen&meten en tekeningen maken, was onze bestelling rond.
Begin dit jaar was het dan eindelijk zo ver, bijna een half jaar na onze eerste werkbespreking met Bakkerijwereld. De vrachtwagen kwam voorrijden en Jan en Peter begonnen met uitladen.
De kasten naar de berging, de werkbanken, de rekken met ovens en rijskast naar de keuken en als laatste de raambar. Dat was nog even spannend, want die is bijna 3 meter lang en zou die de draai door de keukendeur wel kunnen maken?!
Jan en Peter hebben alles netjes afgesteld en recht gezet, wat een klus! Daarna zijn Everhard en ik aan het werk gegaan. De kasten moesten ingericht, de berging opgeruimd. Op marktplaats vonden we 3 prachtige lampjes die we boven de raambar hebben opgehangen. De houten werkbanken zijn 3 keer in de lijnzaadolie gezet. Daar had ik speciaal glutenvrije lijnzaadolie voor gekocht, want alles moet natuurlijk glutenvrij zijn in mijn keuken😉
Ik ben ontzettend blij met de nieuwe keuken!
Geef een reactie