glutenvrije agenda, AH bonus kortingskaart

AH glutenvrije producten

Actuele AH glutenvrij aanbiedingen lees je hier.

Nieuw in het glutenvrije AH assortiment

Vanaf half oktober in de AH winkels, diverse soorten glutenvrije afbakbroodjes te koop. Ik heb ze zelf nog niet zien liggen, maar zodra ik ze vind zal ik ze uitproberen. Heb je ze al geproefd? Laat dan een berichtje achter onderaan dit bericht, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

De AH heeft nieuwe vezelrijke glutenvrije producten in het schap staan, o.a. vezelrijke pasta met maar liefst 11 gr vezels per 100 gram, en vezelrijk Knäckebröd.

Bekijk altijd zelf welke producten er in jouw dieet passen!

Pas op! Als je op glutenvrij zoekt op de website van de AH, staan daar de  Smaakt Polenta en Maismeel biologisch genoemd in die lijst. Maar deze producten hebben de volgende vermelding: Kan sporen bevatten van andere glutenbevattende granen, pinda’s, noten. Dus deze producten horen niet in deze lijst thuis! Ik heb de AH hierop gewezen, hopelijk passen ze het snel aan.

Check deze twee linkjes om geen AH glutenvrije aanbiedingen te missen!
Zoekterm: zonder gluten + bonus
Zoekterm : glutenvrij + bonus

Een tijd geleden verdween van bijna alle AH noten het glutenvrije logo. Hierdoor werd het steeds lastiger om nog noten bij de AH te kunnen kopen. De uitleg die ze gaven, toen ik vroeg waarom al die noten opeens niet meer glutenvrij waren, was dat de producent had aangegeven dat er tijdens het verpakken kans op kruisbesmetting was. Gelukkig hebben ze nu weer een andere producent gevonden, waardoor de meeste AH noten nu wel weer het glutenvrije veilige logo dragen!

Lees mijn review over de glutenvrije meergranen broodmix van de AH

Glutenvrije broodmix AH, meergranen. Brood van de Vrij van Gluten meergranen broodmix AH. Aangesneden brood, met mooi open kruim en bruine korst.

Niet gevonden wat je zocht bij de AH? Ook o.a. de Jumbo en Holland and Barrett Nederland hebben een steeds groter glutenvrij assortiment.

Datum

18 okt 2021 - 30 nov 2021
Expired!

Tijd

Hele dag

Meer info en boekingen

Read More

Lokatie

Albert Heijn
Nederland
Categorie
Read More

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *