zonsopkomst boven een Gronings meer

Update: Zomertrip Coeliative

Glutenvrije jongeren vakantie naar Oost-Europa

“Update 18-03-2020: Gezien de huidige omstandigheden hebben wij besloten op dit moment nog geen zomertrip te boeken. Wij hopen dat een zomertrip tegen augustus wel mogelijk is, maar laten voorlopig even in het midden hoe dit eruit gaat zien. “

“Het is weer tijd voor een zomertrip, een glutenvrije jongeren vakantie. Dit jaar gooien we de boeg om en gaan we naar Oost-Europa (geen zorgen, we zullen iets zonnigs uitkiezen hoor)! De data staan nog niet compleet vast, maar zullen tussen 7 augustus en 16 augustus vallen (meestal 8 dagen). 

Voor nu zetten we alleen de voorinschrijving online. Schrijf je in, en dan ontvang je van ons een melding zodra de definitieve inschrijving wordt geopend. Dit zal ruim op zijn, zodat wij ruim op tijd kunnen boeken voor onze vakantie. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Wat? Een zomertrip naar Oost-Europa
Wanneer? tussen 7 augustus en 16 augustus
Wie? Iedereen tussen de 16 en 26 jaar
Budget? Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, maar we streven naar een maximum van 500 euro (incl. vervoer, accommodatie, eten en een aantal activiteiten)

Heb je vragen? Neem vooral contact met ons op via jongeren@glutenvrij.nl of whatsapp (0617763255) “

Geen tijd voor een vakantie? Of eerst eens kennis maken met Coeliactive? Misschien is het grote glutenvrije gala jan 2020 dan een idee!

Datum

07 aug 2020 - 16 aug 2020

Link naar de website

Read More

Lokatie

Oost-Europa
Categorie
REGISTREREN

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *