glutenvrije mueslirepen, opgestapeld op een gouden bordje

Glutenvrije markt Noord-Brabant

Op zaterdag 7 maart 2020 vindt de jaarlijkse glutenvrije markt van het zuiden plaats. Op deze dag kan je weer heerlijk glutenvrij proeven en inkopen doen! Tijd: 10.00 – 13.30 in Veldhoven.

Op Instagram las ik dat de glutenvrije Visboer ook van de partij is op de  markt in Veldhoven. Dus daar kan je gaan smullen van een heerlijk vers gebakken glutenvrije kibbeling!

Tip! Neem een koeltas mee naar de markt en contant geld. Je kunt niet bij elke leverancier pinnen.

Je Nederlandse Coeliakie Vereniging ledenpas is geld waard, dus vergeet hem niet mee te nemen. Op vertoon van je ledenpas bij de ingang, ontvang je een bonnetje waarmee je bij de stand van Schär een goodiebag kunt ophalen. 

Lokatie

De markt vindt plaats op zaterdag 7 maart van 11.00 tot 14.00 uur in Strand 365, Heerseweg 49 in Veldhoven (voorheen de Heiberg). Je hoeft je hiervoor niet aan te melden en de toegang is gratis. Klik hier voor de routebeschrijving naar Strand365

De jaarlijkse Nederlandse Coeliakie Dag zal op 4 april 2020 weer plaatsvinden in Vianen. Op deze dag zullen presentaties en lezingen worden gegeven. Ook is er op deze dag een markt waar je nieuwe glutenvrij producten kunt ontdekken.

Datum

Tijd

10:00 am - 1:30 pm

Link naar de website

Read More

Lokatie

Veldhoven, Noord-Brabant
Veldhoven, Noord-Brabant
Categorie
REGISTREREN

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *