lidl glutenvrij aanbiedingen logo

Lidl glutenvrije feeststol

Update van 7 november 2022: Op de voorpagina van de Lidl Kerstfolder van 2022 staat met sierlijke gouden letters geschreven: “Al 25 jaar Luxe voor iedereen”
Maar helaas zag ik dit jaar geen glutenvrije feeststol in de folder staan! Dus iedereen die een luxe glutenvrije feeststol wil eten in december zal zelf de keuken in moeten om te gaan bakken.

De Lidl heeft voor de Pasen 2022 een hoop nieuwe producten in de folder staan, van volkoren notenstol tot een luxe paasbrood met amandelspijs en amarenenkersen. Maar helaas voor iedereen die niet tegen gluten kan, zit er dit jaar geen glutenvrije feeststol in het Lidl Paas assortiment.

De Lidl verkoopt vanaf 25 november 2021 weer een glutenvrije feeststol! De stollen mét gluten (te koop voor €2,99 voor 1kg!) liggen al vanaf begin november in de schappen, maar wij moeten nog eventjes geduld hebben…
De Delicieux glutenvrije feeststol met amandelspijs weegt 450 gram en kost € 3,79. (dat is 20 cent goedkoper dan afgelopen december;-))

Vorig jaar met Pasen zag ik helaas dat deze stol is gemaakt met glutenvrij gemaakt tarwezetmeel. Er zit wel ruim 11% amandel in. Dit jaar 2021 stond in de Paasfolder van de Lidl geschreven dat de glutenvrije feeststol nu een verbeterde receptuur heeft. Ik heb de stol nog niet uitgeprobeerd, dus ik weet niet wat er veranderd is. Wie weet of er nog steeds tarwezetmeel in de feeststol zit?!

Zo vlak voor het eind van het jaar kreeg ik goed nieuws! Een lezeres van de website schreef me het volgende:
De glutenvrije Kerststol van de Lidl smaakte dit jaar fantastisch. Vorig jaar smaakte deze droog en vond ik ‘m heel vies.
Geen tarwebloem dit jaar, maar tapiocameel en aardappelzetmeel.”

Dus ik ga morgen op de laatste dag van 2021 nog proberen een stolletje te scoren bij de plaatselijke Lidl in Hilversum:-).

Let wel op dat je echt de glutenvrije variant koopt, want de versie mét gluten zit in een soortgelijke verpakking!

In de Lidl kerst brochure staan dit jaar ook glutenvrije koekjes genoemd, in de varianten melk-wit-pure chocolade en witte chocolade-cranberry 150 gram voor €1,79

Hopelijk komt de Lidl dit jaar nog met een glutenvrije tijdelijke producten lijn, als dat gebeurd laat ik het natuurlijk meteen weten.

Heb je een andere glutenvrije tip, laat dan een reactie achter onder dit bericht. Ik hoor het graag!

Was de Lidl glutenvrije feeststol reeds uitverkocht? De Jumbo verkoopt glutenvrij rozijnenbrood van Yam, niet zo feestelijk, wel lekker. De AH verkoopt eigen merk, Genius en Consenza rozijnenbrood.
Of bak je eigen glutenvrije feeststol, dan kan je de stol ook tarwezetmeelvrij maken en lekker rijk vullen met bijvoorbeeld zelfgemaakte sukade en spijs! Ik ben mijn recept nog aan het perfectioneren, zodra ik het goed genoeg vind plaats ik het recept op de website.

Glutenvrije paasstollen op houten snijplank

Onlangs bakte ik een brood van de glutenvrije broodmix van de Lidl, daar lees je meer over in mijn blog.

Lidl glutenvrije broodmix, het bruine brood werd net zo mooi als het brood op de foto van de verpakking!

Kijk in de glutenvrije agenda voor interessante aanbiedingen en activiteiten.

Datum

01 - 30 apr 2022
Expired!

Meer info en boekingen

Read More

Lokatie

Lidl
Nederland
Categorie
Read More

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *