lidl glutenvrij aanbiedingen logo

Lidl glutenvrije feeststol

De Lidl verkoopt vanaf 25 maart 2021 weer een glutenvrije feeststol!
De Delicieux glutenvrije feeststol met amandelspijs weegt 450 gram en kost € 3,49. (dat is 50 cent goedkoper dan afgelopen december;-))

Vorig jaar met Pasen zag ik helaas dat deze stol is gemaakt met glutenvrij gemaakt tarwezetmeel. Er zit wel ruim 11% amandel in. Dit jaar 2021 staat in de Paasfolder van de Lidl geschreven dat de glutenvrije feeststol nu een verbeterde receptuur heeft. Ik heb de stol nog niet uitgeprobeerd, dus ik weet niet wat er veranderd is. Wie weet of er nog steeds tarwezetmeel in de feeststol zit?!

Let wel op dat je echt de glutenvrije variant koopt, want de versie mét gluten zit in een soortgelijke verpakking!
(In week 51 was de luxe stol in de aanbieding, maar helaas niet de glutenvrije variant;-( (de originele versie kost nu €1,99 voor ruim een kilo!, dat is 4x zo goedkoop als de glutenvrije variant))

Hopelijk komt de Lidl dit jaar nog met een glutenvrije tijdelijke producten lijn, als dat gebeurd laat ik het natuurlijk meteen weten.

Heb je een andere glutenvrije tip, laat dan een reactie achter onder dit bericht. Ik hoor het graag!

Was de Lidl glutenvrije feeststol reeds uitverkocht? De Jumbo verkoopt glutenvrij rozijnenbrood van Yam, niet zo feestelijk, wel lekker. De AH verkoopt eigen merk, Genius en Consenza rozijnenbrood.
Of bak je eigen glutenvrije feeststol, dan kan je de stol ook tarwezetmeelvrij maken en lekker rijk vullen met bijvoorbeeld zelfgemaakte sukade en spijs! Ik ben mijn recept nog aan het perfectioneren, zodra ik het goed genoeg vind plaats ik het recept op de website.

Glutenvrije paasstollen op houten snijplank

Onlangs bakte ik een brood van de glutenvrije broodmix van de Lidl, daar lees je meer over in mijn blog.

Lidl glutenvrije broodmix, het bruine brood werd net zo mooi als het brood op de foto van de verpakking!

Kijk in de glutenvrije agenda voor interessante aanbiedingen en activiteiten.

Datum

25 mrt 2021 - 07 apr 2021
Expired!

Link naar de website

Read More

Lokatie

Lidl
Nederland
Categorie
Read More