Lekker Glutenvrij logo van de Horeca Alliantie Glutenvrij

Nederlandse Coeliakie Dag Vianen 2023

Dit jaar kun je Annemieke Glutenvrij voor het eerst ook vinden op de glutenvrije markt tijdens de Nederlandse Coeliakie Dag in Vianen. Kom gezellig even kennis maken en iets lekkers proeven. Ik sta op de markt om reclame te maken voor mijn glutenvrije workshops en de nieuwe high tea’s die binnenkort te boeken zijn! Groetjes Annemieke

Op de website van de NCV staat er over de Nederlandse Coeliakie Dag het volgende geschreven:

“Op zaterdag 15 april organiseren we weer de Nederlandse Coeliakie Dag in Vianen. Met een grote glutenvrije markt en een uitgebreid lezingen/workshops programma. We zijn hard aan het werk om een mooi programma voor jullie samen te stellen. Er is natuurlijk ook weer het uitgebreide glutenvrije lunchbuffet!

Wil je een indruk krijgen van de afgelopen Nederlandse Coeliakie dag? Bekijk dan hier de aftermovie

Vanaf eind februari kan je je aanmelden via onze website. Tot 15 april!”

De NCV organiseert vier keer per jaar grote glutenvrije markten. De grootste markt vindt plaats tijdens de Nederlandse Coeliakie Dag in Vianen op zaterdag 15 april 2023. De markten zijn bedoeld om mensen met een glutenvrij dieet kennis te laten maken met nieuwe producten, om te profiteren van speciale voordelen, om te laten proeven, maar ook om andere mensen te ontmoeten, de diëtist te spreken of om een lezing bij te wonen.”

Datum

15 apr 2023

Tijd

10:00 - 14:00

Link naar de website

Read More

Lokatie

Vianen
Vianen
Categorie
Read More

Lees Interacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *