Lokatie

Dennekampen
Meppen (Drenthe)
Categorie

Link naar de website

Read More

Next Event

Datum

21 sep 2019 - 22 sep 2019

Tijd

8:00 am - 6:00 pm

Oogstfeest Meppen 2019

Ik las over dit festival in de nieuwsbrief van teffvolkoren, zij zullen hier dus aanwezig zijn. Andere glutenvrije opties heb ik nog niet weten te achterhalen. Kijk op de website van oogstfeest Meppen voor meer info.

“Of het nu om pompoenen, blauwe bessen, appels, peren, noten of om honing gaat: elk jaar opnieuw zetten we ons met grote ijver en enthousiasme in voor een steeds mooiere oogst. En als we de vruchten dan eenmaal van het veld, uit boomgaard of moestuin halen, kent onze creativiteit geen grenzen. Van vlierbessensap tot vier-vruchtenjam, van notentaart tot pompoensoep, van appelcider tot traag gistend bier: wat tijdens het Oogstfeest Meppen te proeven is, zal hoe dan ook de tong strelen!

Oogst is een breed begrip. Zo zijn er uiteraard kraampjes met pompoenen, kruiden en groente. Maar er wordt ook live bier gebrouwen, manden gevlochten en je kan een hobby wijnmakerij bezoeken. Diverse boeren verkopen op de markt hun koeien-en varkensvlees. Er is een ezel-excursie en voor de kinderen van alle leeftijden is er ook veel te doen. Je kan ook nog deelnemen aan eetbare paddenstoelen excursies (incl. koken en eten) in het bos en een wildpluk excursie naar de weilanden in de omgeving.”

Lees Interacties