potjes met heldere kweepeergelei

Streek­producten­markt OER ORVELTE

Ik las over dit festival in de nieuwsbrief van teffvolkoren, zij zullen hier dus aanwezig zijn. Andere glutenvrije opties heb ik nog niet weten te achterhalen. Kijk op de website van Oer Orvelte voor meer info.

Wanneer: Zondag 15 september 2019
Waar: in het Oer Dorp Orvelte
Van 11.00 tot 17.00 uur.

Streekproductenmarkt

“Op een bijzondere locatie midden in de Oerprovincie Drenthe organiseren we een dag omtrent het thema Oer. Deze dag zal helemaal in het teken staan van Oer. Zo zal er een streekproducten markt zijn van allemaal regionale ondernemers die trots zijn op hun product en het met liefde aan u presenteren, misschien mag er wel geproefd worden.

Activiteiten voor kinderen

Voor de kinderen zijn de mannen van Archeo Flint er met hun vuurstenen en prachtige verhalen over de oudheid. Een echte touwslagerij geeft demonstraties en misschien mag je een eigen touw draaien. Ook is er streekvermaak Stichting Openluchtspel Westerbork treedt op met een oud volksverhaal, in de Drentse taal. Op verschillende locaties in het dorp zal muziek klinken. Ook zullen de Drentse Jachthoornblazers aanwezig zijn met enkele optredens.

In alles gaan we terug in de tijd zodat we kunnen voelen, beleven en zelfs dus proeven.

Gratis toegang

Tijdens de oer dag zijn alle bedrijven in het dorp geopend. Er kan geparkeerd worden op de parkeerplaatsen buiten het dorp.
Deze dag is gratis toegankelijk.”

Datum

15 sep 2019
Expired!

Tijd

11:00 am - 5:00 pm

Link naar de website

Read More

Lokatie

Orvelte
Nederland
Categorie
REGISTREREN