Vegan Met polenta en provencaalse kruiden gepaneerde tofoe, bruin en knapperig gebakken in olijfolie.

Lokatie

De Werkspoorcathedraal
Utrecht
Categorie

Link naar de website

Read More

Datum

29 feb 2020 - 01 mrt 2020

Veggieworld 2020 in Utrecht

Veggieworld Utrecht van 29 febr – 1 mrt 2020, vindt dit keer plaats op een nieuwe, sfeervolle locatie, namelijk de Werkspoorkathedraal vlakbij station Zuilen.

VeggieWorld Utrecht is de oudste en grootste Europese beurs voor de vegan lifestyle.

“Een bezoek aan VeggieWorld is veruit de beste manier om met deze groeiende beweging kennis te maken; 80-100 fabrikanten, dealers en importeurs tonen op onze beurzen wat de vegan keuken en producententen te bieden hebben.

VeggieWorld onderscheidt zich van de bestaande foodfestivals en -fairs door de grootse opzet en het internationale karakter. Het is dé plek waar je kunt ervaren hoe een plantaardige toekomst er uit kan zien. Maak kennis met de meest vooruitstrevende producenten en producten uit verschillende landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk en Groot-Brittannië. Proef gerechten die je niet voor mogelijk hield, koop de nieuwste dierproefvrije vegan verzorgingsproducten en laat je verrassen en inspireren door kookdemonstraties, interactieve lezingen en gerenommeerde sprekers.

Deze beurs is er voor iedereen die minder dierlijke producten wil eten en zich graag laat inspireren.Of je nu flexitariër, vegetariër of een andere bewuste consument bent, bij VeggieWorld vind je wat je zoekt. Pik je graag een lezing of presentatie mee? Dat kan! Het liveprogramma is inbegrepen in de toegangsprijs.”

Tip! Op 22 en 23 februari in Amsterdam vindt het chocolade festival Chocoa plaats.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *