Workshop glutenvrij Brood bakken
Leer glutenvrij bakken voor jezelf, familie of vrienden.
Wat ga je maken?
Tijdens de workshop glutenvrij brood bakken leer je brood maken met een mooie luchtige structuur en een knapperige korst. Brood gemaakt met slechts meel, water, zout, gist en een beetje bindmiddel. Zonder ingewikkelde keukenapparatuur en met gezonde ingrediënten. We maken deze workshop wit zaden- en pittenbrood, bruin brood, mueslibolletjes en flinterdunne boekweitcrackers.
Glutenvrij bakken vraagt vaak om andere methodes én ingrediënten. Tarwemeel kan bijvoorbeeld niet 1 op 1 worden vervangen door glutenvrij meel.
Tijdens de workshops komt eerst de theorie aan bod en daarna ga je zelf aan de slag met beproefde recepten. Ook vertel ik hoe je ‘gewone’ recepten om kunt toveren tot glutenvrije recepten. Natuurlijk is er ruimte om tussendoor vragen te stellen.
Aan het einde van de workshop wordt alles geproefd! Je eigen creaties neem je uiteraard mee naar huis.
Aantal deelnemers: maximaal 5
Locatie: De workshops vinden plaats in Hilversum
Kosten: €82,50 per persoon, inclusief BTW en koffie/thee
De workshops vinden plaats in een volledig glutenvrije keuken, en zijn dus ook geschikt voor mensen met coeliakie. Het is daarom niet toegestaan producten mét gluten mee te nemen naar de cursuslocatie!
Uitgebreide informatie over de inhoud van de glutenvrije workshops vind je hier.
Alle workshop data en Inschrijfformulier
Blijf op de hoogte met
de glutenvrije nieuwsbrief!
…en ontvang mijn glutenvrije citroen taart meringue recept!