Leer luchtige gemarmerde glutenvrije cake bakken, in de workshop Patisserie

Workshop glutenvrije Patisserie

Leer glutenvrij bakken voor jezelf, familie of vrienden.

Wat ga je maken?
Tijdens de workshop glutenvrije patisserie bakken, leer je quichedeeg maken voor hartige taart, bak je luchtige marmer cake en maak je je eigen filodeeg.
In de workshop glutenvrij bakken leg ik alles uit over de glutenvrije keuken. Glutenvrij bakken vraagt vaak om andere methodes én ingrediënten. Tarwemeel kan bijvoorbeeld niet 1 op 1 worden vervangen door glutenvrij meel.
Tijdens de workshops komt eerst de theorie aan bod en daarna ga je zelf aan de slag met beproefde recepten. Ook vertel ik hoe je ‘gewone’ recepten om kunt toveren tot glutenvrije recepten. Natuurlijk is er ruimte om tussendoor vragen te stellen.

Aan het einde van de workshop glutenvrije patisserie wordt alles geproefd! Je eigen creaties neem je uiteraard mee naar huis.

Of volg de workshop glutenvrij Brood bakken en leer brood maken met een mooie luchtige structuur en een knapperige korst. Brood gemaakt met slechts meel, water, zout, gist en/of desem en een beetje bindmiddel. Zonder ingewikkelde keukenapparatuur en met gezonde ingrediënten.

Leer luchtige gemarmerde glutenvrije cake bakken, in de workshop Patisserie
Leer glutenvrije hartige taart bakken in de workshop glutenvrij bakken Patisserie
Workshoplocatie. Grote tafel met mise en place voor de workshop glutenvrij bakken

Datum

08 dec 2020

Tijd

19:00 - 22:00

Kosten

€75.00

Link naar de website

Read More

Lokatie

Hilversum
Categorie

Organisator

Annemieke Glutenvrij
REGISTREREN