Leer luchtige gemarmerde glutenvrije cake bakken, in de workshop Patisserie

Workshop glutenvrije Patisserie

Leer glutenvrij bakken voor jezelf, familie of vrienden.

Wat ga je maken?
Tijdens de workshop glutenvrije patisserie bakken, leer je quichedeeg maken voor hartige taart, bak je luchtige (marmer) cake en maak je je eigen filodeeg.
Glutenvrij bakken vraagt vaak om andere methodes én ingrediënten. Tarwemeel kan bijvoorbeeld niet 1 op 1 worden vervangen door glutenvrij meel.
Tijdens de workshops komt eerst de theorie aan bod en daarna ga je zelf aan de slag met beproefde recepten. Ook vertel ik hoe je ‘gewone’ recepten om kunt toveren tot glutenvrije recepten. Natuurlijk is er ruimte om tussendoor vragen te stellen.

Aan het einde van de workshop glutenvrije patisserie wordt alles geproefd! Je eigen creaties neem je uiteraard mee naar huis.

Of volg de workshop glutenvrij Brood bakken en leer brood maken met een mooie luchtige structuur en een knapperige korst. Brood gemaakt met slechts meel, water, zout, gist en/of desem en een beetje bindmiddel. Zonder ingewikkelde keukenapparatuur en met gezonde ingrediënten.

Uitgebreide informatie over de inhoud van de glutenvrije workshops vind je hier.

…en ontvang mijn glutenvrije citroen taart meringue recept!
Glutenvrije citroentaart meringue, met gekartelde toefjes Italiaanse meringue gedecoreerd die lichtbruin zijn gebrand.



Datum

04 jun 2022

Kosten

€75.00

Link naar de website

Read More

Lokatie

Hilversum
Categorie

Organisator

Annemieke Glutenvrij
Read More