glutenvrije agenda, Aardbeien taartje Hoeve Ravenstein

Boeren zondagmarkt Hoeve Ravenstein

Over de boerenmarkt hoeve Ravenstein staat het volgende vermeld op hun website:

“KOM EN BELEEF ONS BOERENERF!

Van mei tot en met oktober is Hoeve Ravenstein op landgoed Groeneveld in Baarn extra vaak open en ben je iedere eerste zondag van de maand welkom op onze boerenmarkt! Er valt voor jong en oud veel te zien, te proeven en te beleven.

Op zaterdag 8 april (Paasmarkt) en zondag 17 december (Kerstmarkt) zullen wij een extra markt organiseren.

BOERENMARKT

Houd je van gezond eten en lokale producten? Dan is dit evenement een echte aanrader! Op de boerenmarkt vind je diverse marktkramen met duurzame, glutenvrije- en streekproducten. Denk aan vlees, kazen en verzorgingsproducten. Je komt van alles te weten over de herkomst en natuurlijk mag je alles proeven.

KOPJE KOFFIE MET GEBAK

Het Boerderijcafé en het Boerderijterras zijn eveneens open. Hier geniet je van dagvers gebak, zelf gebakken koeken, boerenschepijs en meer. Alles wordt vers bereid met de duurzame producten en de streekproducten uit de moestuin en de Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein. Heb je een voedselallergie? Geen probleem, er is veel dagvers lekkers verkrijgbaar vrij van gluten, lactose, koemelk, geraffineerde suiker, noten, etc.

DUURZAAM WINKELEN

Natuurlijk is onze Boerderijwinkel (of liever gezegd: duurzame supermarkt) ook open! Hier kun je in alle rust je dagelijkse boodschappen doen. Ook kun je hier terecht voor gezonde recepten, advies of vragen over gezonde voeding. Volg je een speciaal dieet of heb je een voedselallergie? In de Boerderijwinkel vind je meer dan 1.500 allergenenvrije producten, zoals gluten-, lactose-, melk-, suiker- en pindavrije producten. Je vindt de Boerderijwinkel in de voormalige koeienstal van Hoeve Ravenstein.

SUPERLEUKE KINDERACTIVITEITEN

Op ons boerenerf zijn verschillende educatieve kinderactiviteiten. In de Hooitas kunnen kinderen tegen een kleine betaling de Boerderij speurtocht doen en een echt boerenhulpje worden. In de moestuin maken ze kennis met velen soorten groente, kruiden, bloemen en hoe deze groeien en bloeien. De runderen zijn in de diervriendelijke potstal en op de landerijen rondom het erf te zien. Wedden dat het leuk wordt?

PRAKTISCHE INFORMATIE

De boerenmarkt vindt plaats iedere eerste zondag van de maand vanaf 10.00 tot 17.00 uur en is een uitje voor zowel kinderen als volwassenen. Hoeve Ravenstein is gelegen vlakbij Kasteel Groeneveld in Baarn, eenvoudig te bereiken vanuit Amersfoort, Hilversum, Amsterdam en Utrecht.
Je bereikt onze hoeve per fiets, auto of openbaar vervoer. Parkeren en entree zijn gratis. Tip: combineer je bezoek met een heerlijke wandeling over Landgoed Groeneveld, een bezoek aan Nijhof of Paleis Soestdijk!

PS: Voor alle andere evenementen op Hoeve Ravenstein bekijk onze agenda.

Datum

01 okt 2023

Tijd

10:00 - 17:00

Meer info en boekingen

Read More

Lokatie

Hoeve Ravenstein
Baarn
Categorie
Read More

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *