• Door naar de hoofd inhoud
  • Skip to header right navigation
  • Skip to site footer
logo Annemieke Glutenvrij met krakeling

Annemiekeglutenvrij

Glutenvrij Brood & Patisserie

  • Home
  • Workshops
    • Glutenvrij Brood
    • Combi Gist- en Desembrood
    • Patisserie Hartig
    • Patisserie Zoet
    • FAQ
  • Recepten
    • Brood
    • Diner
    • Drankjes
    • Ontbijt en lunch
    • Patisse­rie
    • Tips en techniek­­­
  • Agenda
  • Annemieke
glutenvrij, chocoladekarameltaart met glimmende chocolade spiegel en galetjes met sukade

Fram­bozen eau de vie maken

20 juli 2020 by Annemieke

Frambozen voor in de eau de vie. Frambozenuit de tuin, met rode rozen op de achtergrond

Onlangs kreeg ik een fles frambozen eau de vie, met een nogal scherpe smaak en weinig frambozen aroma.
Omdat in onze tuin een frambozenstruik staat die dit jaar bijzonder veel vruchten droeg, besloot ik de fles eau de vie een tweede kans te geven.

Ik deed een flinke hand vol gehalveerde frambozen in de fles en liet dit 2 weken trekken.
Elke dag schudde ik de fles even en al na een paar dagen veranderde de doorzichtige kleur van de eau de vie in licht roze.

Frambozen eau de vie, fles met frambozen erin, voor en na. Eerst is fles is nog helder doorzichtig, daarna mooi roze gekleurd van de frambozen

Na 2 weken heb ik de frambozen uit laten lekken in een zeef en de drank met een trechtertje weer in de fles terug geschonken.
De frambozen heb ik natuurlijk niet weggedaan, maar ik heb ze in een kastanjecake verwerkt, een perfecte combinatie.

De kleur van de drank is schitterend diep roze geworden en de smaak heerlijk aromatisch.
Met een ijsklontje en wat extra water een heerlijk digestief.

Met een ijsklontje en wat extra water een heerlijk digestief.

Eau de vie frambozen, mooi roze gekleurd in een glaasje met een ijsklontje. En de roze fles op de achtergrond.

Category: Drankjes, Glutenvrij eten, Glutenvrije receptenTag: fruit

Workshops glutenvrij bakken:

Twee glutenvrije breekbroden voor een glutenvrije high tea workshop, breekbrood

Cursus glutenvrij Gistbrood en Desembrood

Glutenvrij desembrood Rond glutenvrij donkerbruinbrood, met mooie ovenrijs.

Cursusdag glutenvrij Desembrood bakken

Gezond glutenvrij brood bakken workshop

Workshop glutenvrij Brood bakken

Leer glutenvrije hartige taart bakken in de workshop glutenvrij bakken Patisserie

Workshop glutenvrije Patisserie Hartig

Glutenvrije citroentaart meringue, met gekartelde toefjes Italiaanse meringue gedecoreerd die lichtbruin zijn gebrand.

Ontvang mijn glutenvrije citroen meringue taart recept!

Schrijf je in voor de
nieuwsbrief.
(uitschrijven kan altijd)

Vorig bericht:aardbeientaart recept. aangesneden taartin laagjes, cakebodem met daarop slagroom en heel veel gehalveerde aardbeien.Lucht­ige aard­beien­taart
Volgend bericht:Roti vellen makenRoti vellen maken, opgestapelde roti's met gele chana dal vulling

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating




Disclaimer

Recepten zijn pas glutenvrij als alle gebruikte ingrediënten glutenvrij zijn en de recepten in een glutenvrije omgeving worden klaar gemaakt.
Controleer altijd zelf of genoemde producten binnen jouw dieet passen, de samenstelling kan veranderd zijn. Annemieke Glutenvrij is niet aansprakelijk voor gemaakte dieetfouten.

Annemieke Glutenvrij doet haar uiterste best om informatie over derden in de agenda juist en actueel te houden. Controleer altijd de gegevens op de website van de desbetreffende organisatie. Tips en verbeteringen zijn welkom.

Meer informatie nodig over coeliakie? Neem dan eens een kijkje op de website van de
Nederlandse Coeliakie vereniging

  • https://www.instagram.com/annemiekeglutenvrij.nl/
  • LinkedIn
  • Mail
  • YouTube
  • Pinterest
  • Link

#lekkerglutenvrijeten

Contact  –  Privacy – Algemene voorwaarden – Copyright 2019-2025 Annemiekeglutenvrij.nl