• Door naar de hoofd inhoud
  • Skip to header right navigation
  • Skip to site footer
logo Annemieke Glutenvrij met krakeling

Annemiekeglutenvrij

Glutenvrij Brood & Patisserie

  • Home
  • Workshops
    • Glutenvrij Brood
    • Combi Gist- en Desembrood
    • Patisserie Hartig
    • Patisserie Zoet
    • FAQ
  • Recepten
    • Brood
    • Diner
    • Drankjes
    • Ontbijt en lunch
    • Patisse­rie
    • Tips en techniek­­­
  • Agenda
  • Annemieke
kubuswoningen Rotterdam

Glutenvrije Arepa’s in de Markthal Rotterdam

27 september 2023 by Annemieke
Glutenvrije arepa van Erikucha in de Markthal Rotterdam

Op vakantie in eigen land. Af en toe ga ik een dag op onderzoek uit naar nieuwe glutenvrije hotspots. Zo ontdekte ik onlangs in Rotterdam de glutenvrije arepa’s in de Markthal. In de Markthal vind je heel veel stalletjes met lekkernijen uit alle windstreken. Bij de marktkraam van Erikucha bestelde ik een Venezuelaanse arepa. Een arepa is een gebakken broodje dat wordt gemaakt van voorgekookt maismeel. Mijn vegetarische arepa was gevuld met zwarte boontjes, gebakken banaan en geraspte kaas. De arepa’s worden geserveerd met maar liefst 3 soorten sauzen. De pittige-, knoflook- en koriandersaus zijn echt ontzettend lekker!

Als je geluk hebt vind je een plekje aan de bar zodat je van dichtbij kan zien hoe de arepa’s vers klaargemaakt worden. Op de menukaart is duidelijk aangegeven welke gerechten glutenvrij zijn.
Bij Erikucha kom ik zeker nog eens terug om ook de andere arepa’s te proeven.

Eenmaal thuisgekomen ben ik meteen aan het bakken geslagen. Want Rotterdam is niet bepaald naast de deur vanuit Hilversum en ik wil toch graag vaker arepa’s eten. Mijn eigen arepa recept verschijnt binnenkort op de website.

Lees verder in mijn blog over glutenvrij Rotterdam.

Category: Bakker­ij­en en Hot­spots, Glutenvrij etenTag: eropuit, op reis, tips, uit eten

Workshops glutenvrij bakken:

Twee glutenvrije breekbroden voor een glutenvrije high tea workshop, breekbrood

Cursus glutenvrij Gistbrood en Desembrood

Glutenvrij desembrood Rond glutenvrij donkerbruinbrood, met mooie ovenrijs.

Cursusdag glutenvrij Desembrood bakken

Gezond glutenvrij brood bakken workshop

Workshop glutenvrij Brood bakken

Leer glutenvrije hartige taart bakken in de workshop glutenvrij bakken Patisserie

Workshop glutenvrije Patisserie Hartig

Glutenvrije citroentaart meringue, met gekartelde toefjes Italiaanse meringue gedecoreerd die lichtbruin zijn gebrand.

Ontvang mijn glutenvrije citroen meringue taart recept!

Schrijf je in voor de
nieuwsbrief.
(uitschrijven kan altijd)

Vorig bericht:Cappuccino en ijskoffie op het terras van Nine Bar in rotterdamGlutenvrij Rotterdam
Volgend bericht:Glutenvrije pizza RotterdamGlutenvrije pizza met spinazie van restaurant O'pazzo in Rotterdam

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating




Disclaimer

Recepten zijn pas glutenvrij als alle gebruikte ingrediënten glutenvrij zijn en de recepten in een glutenvrije omgeving worden klaar gemaakt.
Controleer altijd zelf of genoemde producten binnen jouw dieet passen, de samenstelling kan veranderd zijn. Annemieke Glutenvrij is niet aansprakelijk voor gemaakte dieetfouten.

Annemieke Glutenvrij doet haar uiterste best om informatie over derden in de agenda juist en actueel te houden. Controleer altijd de gegevens op de website van de desbetreffende organisatie. Tips en verbeteringen zijn welkom.

Meer informatie nodig over coeliakie? Neem dan eens een kijkje op de website van de
Nederlandse Coeliakie vereniging

  • https://www.instagram.com/annemiekeglutenvrij.nl/
  • LinkedIn
  • Mail
  • YouTube
  • Pinterest
  • Link

#lekkerglutenvrijeten

Contact  –  Privacy – Algemene voorwaarden – Copyright 2019-2025 Annemiekeglutenvrij.nl