Hier deel ik mijn glutenvrije recepten en dagelijkse ideeën en experimenten in de keuken. Glutenvrij is een term die voor sommigen een negatieve klank heeft, met deze website wil ik graag een ander verhaal vertellen.
Lees hoe je zelf de lekkerste patisserie kan maken zoals bijvoorbeeld: Nectarine Oma’s cake, Chocoladekarameltaart met sukade, Pecankoekjes van pâte sucrée of leer Perfecte Chocolade Truffels rollen. Ook geef ik uitleg over hoe je kosten kan besparen door slim inkopen te doen.
Glutenvrije recepten: Leer zelf linzenmeel en havermelk maken, of lees mijn 10 tips voor een glutenvrije keuken
Je vindt op mijn website snelle en makkelijke diner recepten. Maar ook duidelijke omschrijvingen bij iets ingewikkeldere glutenvrije recepten, zoals bijvoorbeeld het bloemkoolsoufflé recept. Daarnaast zijn er recepten die dieper ingaan op het verwerken van seizoensproducten, zoals de blogs over gestoofde kweeperen, chocolade kastanje taart of zelf cederappelen confijten om sukade te maken.
Heb je vragen over glutenvrije recepten? Dan kan je me altijd een berichtje sturen.
Meer informatie nodig over coeliakie? Neem dan een kijkje op de website van de Nederlandse Coeliakie vereniging.