In het weekend van 30 en 31 maart 2019, stond ik samen met Carle, van DouglasDelights, op de Cake & Bake Experience beurs in de Broodfabriek in Rijswijk.
We stonden daar om reclame te maken voor Carle’s mooie winkel in Amsterdam en voor alle workshops die hij geeft. De komende tijd staan er onder andere de volgende workshops gepland: Surinaamse patisserie, Pasen, klassieke afternoon tea en een 4 daagse patisserie intensief. Ook organiseert Carle een 4 daagse snoepreis naar Parijs, waarbij hij je meeneemt op een tour langs de beste en leukste patisserie huizen.
Maar ik stond met nog een reden op de beurs in Rijswijk…namelijk om bekendheid te geven aan mijn kersverse website! Vol trots heb ik iedereen verteld over de site en mijn plannen om binnenkort ook workshops te gaan geven. Ik had chocolaatjes met zelfgemaakte sukade gemaakt om te laten proeven. En ik presenteerde mijn glutenvrije versie van Amsterdamse koggetjes, ook wel bekend als nogatientjes. Cas Wolters van Heel Holland Bakt stond ook op de beurs en hij bakte Amsterdamse koggetjes mét gluten. Voor mij een uitdaging om een versie te maken zonder gluten die net zo lekker smaakt.
Geef een reactie