• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Door naar de hoofd inhoud

logo Annemieke Glutenvrij met krakeling

Brood & Patisserie

Header Right

  • Home
  • Workshops
    • Glutenvrij Brood
    • Glutenvrije Patisserie
    • Glutenvrij Desembrood
  • Recepten
  • Agenda
  • Foto’s
  • Annemieke
  • zoeken

Mobile Menu

  • Home
  • Workshops
    • Glutenvrij Brood
    • Glutenvrije Patisserie
    • Glutenvrij Desembrood
  • Recepten
  • Agenda
  • Foto’s
  • Annemieke
  • zoeken
  • E-mail
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • YouTube
Coeliakie, Mjam Taart beursstand met fruitschaal en reclamebord voor Annemieke glutenvrij

Taartjes Beurs Rijswijk

8 november 2020 //  by Annemieke #lekkerglutenvrijeten

Mjam Taart beursstand in Rijswijk, met Carle achter de stand met plateau vol taartjes. Mjamexperience beurs.

In het weekend van 30 en 31 maart 2019, stond ik samen met Carle, van DouglasDelights, op de Cake & Bake Experience beurs in de Broodfabriek in Rijswijk.

Coeliakie, Mjam Taart beursstand met fruitschaal en reclamebord voor Annemieke glutenvrij

We stonden daar om reclame te maken voor Carle’s mooie winkel in Amsterdam en voor alle workshops die hij geeft. De komende tijd staan er onder andere de volgende workshops gepland: Surinaamse patisserie, Pasen, klassieke afternoon tea en een 4 daagse patisserie intensief. Ook organiseert Carle een 4 daagse snoepreis naar Parijs, waarbij hij je meeneemt op een tour langs de beste en leukste patisserie huizen.

stilleven met bloemen reclamebord en visitekaartjes Annemieke glutenvrij

Maar ik stond met nog een reden op de beurs in Rijswijk…namelijk om bekendheid te geven aan mijn kersverse website! Vol trots heb ik iedereen verteld over de site en mijn plannen om binnenkort ook workshops te gaan geven. Ik had chocolaatjes met zelfgemaakte sukade gemaakt om te laten proeven. En ik presenteerde mijn glutenvrije versie van Amsterdamse koggetjes, ook wel bekend als nogatientjes. Cas Wolters van Heel Holland Bakt stond ook op de beurs en hij bakte Amsterdamse koggetjes mét gluten. Voor mij een uitdaging om een versie te maken zonder gluten die net zo lekker smaakt.

Ook in 2020 is er weer een Cake&Bake beurs, lees erover in mijn agenda!

Categorie: Bakker­ij­en en Hot­spots, Glutenvrij eten

Vorig bericht: «glutenvrij eten in Italië Sukade. doorsnede van cederappels waar sukade van wordt gemaakt, op een snijplank Zelf heerlijke sukade maken
Volgend bericht: Chocolade­karamel­taart met sukade Glutenvrij eten. Chocolade sukade karameltaart, met chocolade flikjes versiert en gehakte pistache»

Leer glutenvrij bakken: Brood of Patisserie

Nieuwe workshop data bekend!
Leer luchtige gemarmerde glutenvrije cake bakken, in de workshop PatisserieGezond glutenvrij brood bakken workshop

Glutenvrije citroentaart meringue, met gekartelde toefjes Italiaanse meringue gedecoreerd die lichtbruin zijn gebrand.

Ontvang mijn glutenvrije citroen meringue taart recept!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
(uitschrijven kan altijd)


Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating




Site Footer

Bekijk mijn foto’s op: Werk aan de Muur

Disclaimer

Recepten zijn pas glutenvrij als alle gebruikte ingrediënten glutenvrij zijn en de recepten in een glutenvrije omgeving worden klaar gemaakt.
Controleer altijd zelf of genoemde producten binnen jouw dieet passen, de samenstelling kan altijd veranderd zijn. Annemieke Glutenvrij is niet aansprakelijk voor gemaakte dieetfouten.

Annemieke Glutenvrij doet haar uiterste best om informatie over derden in de agenda juist en actueel te houden. Controleer altijd de gegevens op de website van de desbetreffende organisatie. Tips en verbeteringen zijn altijd welkom.

#lekkerglutenvrijeten

  • Bloglovin
  • E-mail
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • YouTube

Contact  –  Privacy – Algemene voorwaarden – Copyright 2019-2023 Annemiekeglutenvrij.nl