• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Door naar de hoofd inhoud

logo Annemieke Glutenvrij met krakeling

Glutenvrij Brood & Patisserie

Header Right

  • Home
  • Workshops
    • Glutenvrij Brood
    • Glutenvrij Desembrood
    • Combi Gist- en Desembrood
    • Glutenvrije High Tea
    • Glutenvrije Patisserie
  • Recepten
  • Agenda
  • Foto’s
  • Annemieke
  • zoeken

Mobile Menu

  • Home
  • Workshops
    • Glutenvrij Brood
    • Glutenvrij Desembrood
    • Combi Gist- en Desembrood
    • Glutenvrije High Tea
    • Glutenvrije Patisserie
  • Recepten
  • Agenda
  • Foto’s
  • Annemieke
  • zoeken
  • E-mail
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • YouTube
lekker eten : Ovenschotel met wintergroentes, glanzend van de olijfolie. Met wortel, courgette, rozemarijn, paprika en citroen.

Verrukkelijke mediterrane ovengroentes

19 december 2019 //  by Annemieke #lekkerglutenvrijeten

Ovenschotel met wintergroentes, paprika, courgette, aardappel, wortel, citroen en rozemarijn.

Afgelopen week maakte ik een aantal gerechten uit het kookboek: The Green Kitchen at Home -Gezond, vegetarisch en snel eten voor elke dag- van David Frenkel & Luise Vindahl. Verrukkelijke citroenricottalasagne, mediterrane ovengroentes met halloumi en pompoensoep met geitenkaasyoghurt.

Geen ingewikkelde recepten, maar net even andere ingrediënten of technieken waardoor je smakelijker eten op tafel zet dan wanneer je zelf wat in een pan gooit.
Voor de pompoensoep halveer je de pompoen en gaart hem zo in de oven, makkelijk en supersnel. Op deze manier krijgt je soep een heerlijke romige rijke smaak.

Er worden bij bijna alle recepten tips gegeven voor onder andere notenvrije, granenvrije en vegan alternatieven.
De meeste recepten zijn glutenvrij, en de rest is gemakkelijk glutenvrij te maken. Enige voorkennis is wel noodzakelijk, want er wordt slechts summier beschreven hoe je die recepten dan glutenvrij kan aanpassen.

Elke keer als ik dit kookboek doorblader krijg ik zin om meteen de keuken in te gaan. De foto’s zijn bijzonder kleurrijk en de ingrediëntenlijsten zijn overzichtelijk.
Echt een aanstekelijk vegetarisch kookboek.

Categorie: Glutenvrij eten, Kookboeken

Volgend bericht: Zelf marsepein maken, voor beestjes of figuurtjes twee marsepeinen ganzen in een witte schaal»

Leer glutenvrij bakken: Brood of Patisserie

Nieuwe workshop data bekend!
Leer luchtige gemarmerde glutenvrije cake bakken, in de workshop PatisserieGezond glutenvrij brood bakken workshop

Glutenvrije citroentaart meringue, met gekartelde toefjes Italiaanse meringue gedecoreerd die lichtbruin zijn gebrand.

Ontvang mijn glutenvrije citroen meringue taart recept!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
(uitschrijven kan altijd)


Site Footer

Bekijk mijn foto’s op: Werk aan de Muur

Disclaimer

Recepten zijn pas glutenvrij als alle gebruikte ingrediënten glutenvrij zijn en de recepten in een glutenvrije omgeving worden klaar gemaakt.
Controleer altijd zelf of genoemde producten binnen jouw dieet passen, de samenstelling kan altijd veranderd zijn. Annemieke Glutenvrij is niet aansprakelijk voor gemaakte dieetfouten.

Annemieke Glutenvrij doet haar uiterste best om informatie over derden in de agenda juist en actueel te houden. Controleer altijd de gegevens op de website van de desbetreffende organisatie. Tips en verbeteringen zijn altijd welkom.

#lekkerglutenvrijeten

  • Bloglovin
  • E-mail
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • YouTube

Contact  –  Privacy – Algemene voorwaarden – Copyright 2019-2023 Annemiekeglutenvrij.nl