• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Door naar de hoofd inhoud

logo Annemieke Glutenvrij met krakeling

Brood & Patisserie

Header Right

  • Home
  • Workshops
    • Glutenvrij Brood
    • Glutenvrije Patisserie
    • Glutenvrij Desembrood
  • Recepten
  • Agenda
  • Foto’s
  • Annemieke
  • zoeken

Mobile Menu

  • Home
  • Workshops
    • Glutenvrij Brood
    • Glutenvrije Patisserie
    • Glutenvrij Desembrood
  • Recepten
  • Agenda
  • Foto’s
  • Annemieke
  • zoeken
  • E-mail
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • YouTube

Gluten­­­­­­­vrije wandel­­­­vak­antie Neder­­land

22 februari 2023 //  by Annemieke #lekkerglutenvrijeten

Annemieke Glutenvrij tijdens de Dutch Mountain Trail in Zuid-Limburg

Begin deze maand was ik op wandelvakantie in Nederland, ik heb de Dutch Mountain Trail gelopen, 110 km wandelen door het prachtig glooiende Zuid-Limburgse landschap! Onze bagage werd steeds vervoerd naar de volgende overnachtingsplek en het ontbijt en lunchpakketje stonden elke ochtend voor ons klaar. Alles perfect geregeld door reisorganisatie Avontuur Dichtbij.  

Ontbijt

Uiteraard maakte ik me een beetje zorgen over het glutenvrije eten, maar dat ging gelukkig overal prima. Voor het ontbijt had ik zelf muesli meegenomen. Met wat fruit en yoghurt, dat je op elk ontbijtbuffet wel vindt, is dat een prima ontbijt.

Lunch

Voor de lunch mochten we elke ochtend van het ontbijtbuffet een lunchpakketje maken. Dat werd dan aangevuld met extra glutenvrije broodjes en soms ook crackers.
Voor de zekerheid had ik wel wat kaas, crackers en zelfgebakken haverkoekjes meegenomen. Maar ik moet eerlijk zeggen dat die grotendeels weer mee naar huis zijn gegaan. Ik was best verbaasd over de verkrijgbaarheid én de kwaliteit van de broodjes. Opgewarmd zijn dit soort broodjes natuurlijk het lekkerst, maar ook koud bij de lunch onderweg voldeden ze prima.
Eigenlijk alleen de bruine bolletjes van Damhert waren erg zoet en vettig en deze broodjes vielen echt ouderwets kruimelend in duizend stukjes uit elkaar na een uurtje in mijn rugzak.

Chocolade panna cotta, glutenvrij toetje bij Toscanello wijnbar

Diner

‘s Avonds zochten we steeds een restaurant op. Mijn verslag daarvan lees je hier:
8x glutenvrij uit eten in Zuid-Limburg.
Het was na deze heerlijke wandelvakantie wel weer even wennen om thuis zelf te koken en de afwas te doen…  

Categorie: Glutenvrij eten

Vorig bericht: «Chocolade panna cotta, glutenvrij toetje bij Toscanello wijnbar Gluten­vrije restau­rants Zuid-Limburg

Leer glutenvrij bakken: Brood of Patisserie

Nieuwe workshop data bekend!
Leer luchtige gemarmerde glutenvrije cake bakken, in de workshop PatisserieGezond glutenvrij brood bakken workshop

Glutenvrije citroentaart meringue, met gekartelde toefjes Italiaanse meringue gedecoreerd die lichtbruin zijn gebrand.

Ontvang mijn glutenvrije citroen meringue taart recept!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
(uitschrijven kan altijd)


Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating




Site Footer

Bekijk mijn foto’s op: Werk aan de Muur

Disclaimer

Recepten zijn pas glutenvrij als alle gebruikte ingrediënten glutenvrij zijn en de recepten in een glutenvrije omgeving worden klaar gemaakt.
Controleer altijd zelf of genoemde producten binnen jouw dieet passen, de samenstelling kan altijd veranderd zijn. Annemieke Glutenvrij is niet aansprakelijk voor gemaakte dieetfouten.

Annemieke Glutenvrij doet haar uiterste best om informatie over derden in de agenda juist en actueel te houden. Controleer altijd de gegevens op de website van de desbetreffende organisatie. Tips en verbeteringen zijn altijd welkom.

#lekkerglutenvrijeten

  • Bloglovin
  • E-mail
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • YouTube

Contact  –  Privacy – Algemene voorwaarden – Copyright 2019-2023 Annemiekeglutenvrij.nl