Meng alle ingrediënten (meelsoorten, psyllium, zout, kruiden, boter en water) tot een stevig deeg. Is je deeg wat warm en plakkerig geworden? Verpak het dan in plastic, en leg 30 minuten in de koelkast.
Rol je deeg uit tot een lange lap, en vouw vervolgens in drieën op. Draai je deeg een kwart slag en rol nogmaals uit tot een lange lap. Vouw weer in drieën op. Verpak je deeg in plastic en koel 30 minuten.
Haal je deeg uit de koelkast en rol het uit tot een lange lap, en vouw vervolgens in drieën op. Draai je deeg een kwart slag en snijd in twee stukken. De helft van het deeg is voldoende om één bakplaat te vullen. Één deel leg je daarom nog even terug in de koelkast tot gebruik, in plastic ingepakt.
Rol de andere helft uit tot een lap van ongeveer 20 bij 25 cm. Snijd stroken van 1 cm. Draai de stroken op zoals op de foto en leg op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk ze eventueel met losgeklopt ei en bestrooi naar wens met geraspte kaas, extra peper en zout, kruiden of een andere decoratie naar keuze.
Bak de stengels op 170° voor 30 à 40 minuten, of totdat ze bruin en knapperig zijn.
Herhaal stap 3 en 4 met het tweede stuk deeg.